Spreker

Kim De Weirt

Sales Manager njam!


njam!

Kim werkte gedurende 10 jaar als Account Manager in verschillende reclamebureaus. Daar was ze steeds de ‘glue’ tussen creatie / productie enerzijds, en de adverteerder anderzijds. Dit bleek de perfecte background om als Sales Manager bij njam! een de slag te gaan. Bij elke nieuwe klantenbriefing start ze van een blanco blad en werkt ze met veel enthousiasme voorstellen op maat uit voor haar klanten. Dit zorgt ervoor dat haar job – zelfs na 10 jaar – geen dag gaat vervelen. Haar motto: “Achteruit kost ook benzine!”.


Elvea (de lekkerste tomaten in blik) & njam! (hét culinaire platform): a match made in heaven!

Elvea is marktleider (in BE) op gebied van tomaten in blik en werkt al 10 jaar samen met njam! om mooie verhalen en recepten te delen met de doelgroep.  

Njam! biedt creativiteit, content en een culinair totaalplatform met een eigen zender, TikTok kanaal, website, uitgeverij, YouTube kanalen en social platforms.

We geven jullie een kijkje in de keuken van deze samenwerking en presenteren de verschillende projecten en resultaten.

Artificiële Intelligentie is tegenwoordig al wat de klok slaat. Bij njam! lopen we niet voorop op gebied van A.I., maar geven nog steeds de voorkeur aan F.I. (Farmer Intelligence, of zoals we in Vlaanderen zeggen: (gezond) Boerenverstand 😉). En dat werkt nog steeds uitstekend.