09.40 - 10.25 - Keynote

When digital becomes human

De evolutie van kunstmatige intelligentie (AI) ontwikkelt zich in een razendsnel tempo en oefent een significante invloed uit op de verwachtingen van klanten en hoe bedrijven content creëren voor hun doelgroep.

Steven Van Belleghem, spreker Innovatie & Wetenschap

10.25 - 10.55 - Keynote

Virtual Brand Ambassadors: Making Brands Personal

De opkomst van generatieve AI betekent niets minder dan een ware revolutie in de manier waarop merken met mensen communiceren.

John Meulemans

11.25 - 11.55 - Parallelronde 1

Hoe zien we de merken het liefste terug in een podcast?

Inspiratie sessie

Mandy van der Wal & Edwin Koeners | Audiohuis

Make it till you fake it?

Wij nemen je mee in de trends die de markt anno 2024 domineren. En schijnen ons licht op de impact van innovaties in ons prachtige vakgebied, want hoe waarborg je connectie en authenticiteit?

Milan van Vugt & Annemieke Mol | Initiative & Yune

12.05 - 12.35 - Parallelronde 2

Elvea (de lekkerste tomaten in blik) & njam! (hét culinaire platform): a match made in heaven!

Artificiële Intelligentie is tegenwoordig al wat de klok slaat. Bij njam! lopen we niet voorop op gebied van A.I., maar geven nog steeds de voorkeur aan F.I. (Farmer Intelligence, of zoals we in Vlaanderen zeggen: (gezond) Boerenverstand 😉). En dat werkt nog steeds uitstekend.

Sofie De Greef, Kim De Weirt en Christophe Janssens | njam! & Elvea/CBG)

14.20 - 14.50 - Parallelronde 3

Jongeren bereiken: hoe dan?

Duik met ons in de GenZ-vibes. We onthullen hoe we slayen in het bereiken van deze uitdagende doelgroep, met strategieën die echt binnenkomen en succesverhalen die lit zijn. Ghost ons niet en kom naar deze sessie vol inzichten en leer meer over het bereiken van jongeren.

Elise Kop | Mediahuis

Verbind jouw merk duurzaam met gezinnen via de magie van Studio 100!

Hoe integreer je als bedrijf een goed gekozen maatschappelijk thema in je plannen? Zodat het én authentiek aanvoelt én gewaardeerd wordt door jouw doelgroep? Daar start de magie van Studio 100.

Inge Moerenhout & Ilse Van Rillaer | Studio100

Klik hier om de presentatie te downloaden

Hoe Vodafone het merk vernieuwend op de kaart zet met videocontent

Afgelopen oktober lanceerden Vodafone Business en Business Insider samen een nieuwe videoserie voor ondernemers: #techtalks. Met als doel: ondernemers laten zien dat Vodafone Business hen als partner kan helpen hun uitdagingen te tackelen, dankzij de inzet van technologie. In deze talk hoor je meer over deze serie, het format en de belangrijkste lessen.

Martijn van Lieshout en Emma de Graaf | VodafoneZiggo