FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Stel 'm via events@bbp.nl.

Over het Branded Content Event

Waar en wanneer is het?
Het Branded Content Event 2024 vindt plaats op dinsdag 19 maart in Media Plaza (Jaarbeurs) te Utrecht. Kijk hier voor meer informatie en de routebeschrijving naar Media Plaza.
Wat is de opbouw van het programma?
Het sprekersprogramma loopt van ongeveer 09:30 tot 17:00 uur. Tussendoor en na afloop is er een aantal catering- en netwerkmomenten. Hou de website in de gaten voor het definitieve programma en tijden.
Worden er consumpties aangeboden gedurende het event?
Je ticket is inclusief geheel verzorgde catering gedurende het event.

Locatie

Waar kan ik het beste parkeren?
Media Plaza (Jaarbeurs) is zowel met het OV als met de auto zeer goed bereikbaar. Jaarbeurs heeft meer dan 3000 parkeerplaatsen op eigen terrein, inclusief meer dan 40 oplaadpunten en 1 overdekte parkeergarage. Let op: de kosten voor het betaald parkeren zijn voor eigen rekening. Meer info op de site van Jaarbeurs.
Ik kom met het OV, wat is de beste route?
Neem de trein naar station Utrecht Centraal. Actuele route informatie vind je op 9292.nl. Je bereikt Media Plaza in 10 minuten lopen, er zijn op station Utrecht Centraal ook OV fietsen beschikbaar.

Tickets & Registratie

Hoe kan ik mij aanmelden?
Aanmelden kan eenvoudig online via de registratiepagina van het Branded Content Event 2024: https://aanmelder.bbpmedia.nl/bce-24/aanmelden.
Hoeveel kost een ticket?
Een regulier ticket voor het Branded Content Event kost €425,-. In aanloop naar het event profiteer je van een aflopend kortingstarief. Kijk voor het actuele tarief op de registratiepagina. MarketingTribune abonnees ontvangen €100,- korting.
Is er een speciale prijs voor een groep?
Wanneer je voor een groep wilt boeken, neem dan even contact op met Joyce van Diepen via events@bbp.nl.
Ik heb geen bevestigingsmail gekregen
Controleer als eerste de spamfolder in je e-mail inbox. Is de e-mail daar niet ingekomen? Stuur Joyce van Diepen dan even een mailtje via events@bbp.nl, dan zorgen wij dat de mail nogmaals naar je wordt toegestuurd.
Helaas moet ik mijn aanmelding annuleren, hoe doe ik dat?
Kun je onverhoopt niet komen, annuleer dan schriftelijk (e-mail) vóór 19 februari 2024. Wij zullen hiervoor (bij betaalde kaarten) € 100,- (excl. btw) administratiekosten in rekening brengen. Na 19 februari is het niet meer mogelijk te annuleren en brengen wij het volledige bedrag in rekening. Bij verhindering kun je altijd iemand anders in jouw plaats laten gaan. Je dient dit wel voortijdig schriftelijk te melden aan de klantenservice van BBP Media: events@bbp.nl.
Ik wil mijn ticket op naam van iemand anders zetten, hoe kan ik dit doen?
Je kunt ten alle tijden je ticket op naam van iemand anders zetten wanneer je zelf niet in de gelegenheid bent. Stuur hiervoor een mail naar events@bbp.nl. Geef daarbij minimaal de volgende informatie: voor- en achternaam van degene die het ticket overneemt & e-mailadres.
Hoe ontvang ik het toegangsticket?
Het toegangsticket wordt per e-mail een paar dagen voor het Branded Content Event naar je toegestuurd. Heb je hem niet ontvangen? Controleer dan eerst je spam.
Moet ik mijn ticket uitgeprint meenemen op de dag zelf?
Je hoeft jouw registratiebevestiging niet geprint mee te nemen. Je kunt deze ook op een mobiel apparaat tonen bij binnenkomst.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze event updates en blijf automatisch op de hoogte van de laatste sprekers, nieuwe toevoegingen aan het programma en kortingsacties.