Keynote spreker

John Meulemans


John Meulemans is onafhankelijk adviseur met een focus op de strategische inzet van influencer marketing, A.I. en social media. Het combineren van innovatie en creativiteit is een terugkerend motief in zijn carrière en leverde hem en zijn agencies (3sixtyfive, Endeavour) diverse awards op het gebied van effectiviteit en creativiteit.
Als spreker inspireert hij het publiek met de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing & A.I. waarbij hij de strategische aspecten toelicht en deelt hoe virtuele merkambassadeurs merken een gezicht gaan geven.


Virtual Brand Ambassadors: Making Brands Personal

De opkomst van generatieve AI betekent niets minder dan een ware revolutie in de manier waarop merken met mensen communiceren. Na de eerste chatbots, virtuele influencers en Siri zien we de ontwikkelingen samenkomen. Virtuele merkambassadeurs maken merken weer persoonlijk. Dit biedt innovatieve manieren om content te maken en engagement te creëren op social media. De mogelijkheden reiken echter verder dan het marketingvlak. En gaan serviceverlening en informatievoorziening ook op de schop. In een inspirerende keynote neemt John je mee door de ontwikkelingen en vertelt hij je precies waar de kansen liggen voor je organisatie.