Spreker

Charlotte Vermeer

Creatief Talpa het Bureau


Talpa Network

Charlotte Vermeer, werkte in de reclamewereld voor verschillende internationale bureaus. In rollen als artdirector, creatief en strateeg maakte ze prijswinnend werk. Vanaf 2016 maakt Charlotte onderdeel uit van LINDA. waar ze de switch maakte naar branded content. Haar passie, creativiteit en smaak hebben meerdere succesvolle 360-graden campagnes tot resultaat gehad.


Hoe je als merk schaamteloos jezelf kunt zijn

Hoe je als merk schaamteloos jezelf kunt zijn

In een tijdperk waarin we diverse filters toepassen en met behulp van AI moeiteloos het ideale beeld van ons leven kunnen vormgeven, scoort LINDA. met échte verhalen.

Verhalen voor vrouwen in villa’s en in flatjes, met orgasmes en in de overgang. Van rode bultjes tot rood staan en lekker body positief of iemand attenderen met #doeslief 

Consumenten willen steeds meer de oprechte menselijke en maatschappelijke kant van het merk zien en willen erkenning en herkenning. Het verlichten van de lasten van werkende vrouwen en het doorbreken van het taboe rondom intieme gezondheid. Deze sessie is voor merken die échte verhalen durven te vertellen en purpose marketing willen toepassen. 

Echt scoren met je campagne doen we door mensen te raken.

Zo helpen we 3,7 miljoen (NMO) unieke personen per maand om schaamteloos zichzelf te zijn.