Daan Jongen is een creatieve concepter met een liefde voor merken die durven, snappen en doen. Kan in één oogopslag verliefd worden op een mooi copy. Strooit graag met social formats. Creativiteit die hij niet kwijt kan spuit hij op Twitter en TikTok. Woonachtig in Amsterdam legt hij vaak uit dat werken in Hoorn erg goed is voor zijn Amsterdam-bubbel (nee, dat is geen Jordanese Champagnesoort).

Je zou misschien denken: “Die tekst heeft hij zelf geschreven.” Maar niets is meer waar. ChatGPT heeft helemaal niks met deze tekst te maken.

De content paradox: Van fluïde definitie naar succesvolle strategie

Maakt content de marketing ambitie waar? Gaat er te veel budget naar contentproductie? Wat is de juiste balans in paid, owned, earned distributie? Werkt social media nog en is Tiktok terecht de grote groeier? Deze en andere vragen spelen in ons vak.

Abovo Maxlead deed samen met Markteffect onderzoek naar de kijk van marcom professionals op (branded) content vraagstukken. En hier kwamen verrassende inzichten uit!

Tijdens deze sessie lichten Daan en Elzemieke de onderzoeksresultaten toe en laten jullie reageren. Ook geven zij hun kijk op de stellingen. Welke lessen kun jij hier uit halen? Je komt gegarandeerd geïnspireerd en vol energie de zaal uit.