Hét evenement voor content marketing professionals

Inspirerende branded content is relevanter dan ooit voor merken die de verbinding met de consument zoeken. Uiteraard moet die content super relevant zijn en feilloos op de doelgroep zijn afgestemd, zoals een perfect zittend maatpak of feestjurk.

Want alleen door content die aandacht krijgt en verbinding maakt, krijgt het merk diepgang. Cruciaal in dat proces is om alle content en kanalen perfect op elkaar af te stemmen. Zoals een coupeur tot op de millimeter nauwkeurig alle onderdelen van een kledingstuk in elkaar steekt.

De content connection werkt als een samenhangend en duurzaam geheel van partnerships met mediapartners, influencers en creators en dat mede gestalte krijgt in branded audio, podcasting en videocontent.

Het Branded Content Event 2023 geeft antwoord op prangende vragen als: hoe helpt een content connection voor mijn merk? Hoe zorg ik ervoor dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd? Aan welke doelstellingen dragen de verschillende vormen van content bij? Hoe blijf ik consistent qua look and feel en merkboodschap?

Topsprekers van toonaangevende bedrijven en een live pitch

Stel zelf je programma samen met keuze uit interactieve sessies

Netwerken met like-minded marketing & communicatie professionals

Volledig verzorgde lunch én gezellige afsluitende borrel

Sfeerimpressie

Laatste nieuws 2023

19 april 2023

Frank de Wit van Team5pm: ‘Om de juiste keuzes te maken, is een goed onderbouwde videostrategie fundamenteel’

Frank de Wit is managing director en cofounder van video agency Team5pm. Samen met klant Bol.com spreekt hij tijdens het Branded Content Event 2023 op dinsdag […]
19 april 2023

Roy Boere van Wavemaker: ‘Met branded content kom je op een heel andere manier bij de consument binnen’

Roy Boere is Content & Influencer Business Director bij Wavemaker en spreekt samen met klant Mentos tijdens het Branded Content Event op 16 mei in DeFabrique […]

Wie waren erbij?

Bezoekers voorgaande edities

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de e-maillijst en blijf op de hoogte
van de nieuwste sprekers en kortingsacties.