Vincent Mirck
Foto: Vincent Boon

Vincent Mirck

contentspecialist, trainer, spreker, auteur van het boek ‘Speel-skills’

Vincent Mirck (1975) helpt bedrijven met doeltreffend communiceren en creativiteit stimuleren. Hij is contentspecialist, trainer, keynote speaker en schrijver van het boek ‘Speel-skills’.

Als redacteur produceert hij veel content (zowel tekst als video). Hij geeft trainingen over copywriting, storytelling, brainstormen en creatief denken. Hij legt graag links tussen verschillende werkvelden, bijvoorbeeld tussen het bedrijfsleven en de schone kunsten, of tussen marketing en muziek.

Op geheel eigen wijze zoekt hij als spreker de interactie op met de zaal. In zijn spreekbeurten mikt hij op inspiratie, praktische tips en een glimlach.

Een greep uit zijn werkgevers en opdrachtgevers: VodafoneZiggo, Rabobank, KPN, Matrix Fitness, a.s.r., KNVB, Frankwatching, Versdenkers.

www.vincentmirck.nl (daar is ook een video-cv te bekijken)

 

Mijn sessie

Creatieve tips voor de toekomst: van microcontent tot metaverse

Kristallen bollen aan de kant. Creativiteit ahoy!

In een interactieve uptempo spreekbeurt presenteert contentspecialist Vincent Mirck voorbeelden, trends en tips voor de toekomst van branded content.

De komende jaren zullen veel vragen van jouw flexibiliteit en creatieve denkvermogen. Hoog tijd dus om te werken aan jouw speel-skills.

Thema’s die langskomen: scrollytelling, gamification, kunstmatige intelligentie, trots en lef. Een frisse dosis inspiratie voor jouw volgende brainstorm of campagne.

 

Terug naar het programma.