FAQ

Waar en wanneer is het Branded Content Event?

Branded Content Event vindt plaats op 16 mei 2023 in de Fabrique in Utrecht

Voor meer informatie en de routebeschrijving naar de Fabrique, klik hier.

 

Hoeveel kost een kaartje voor het Branded Content Event?

Een ticket voor het Branded Content Event kost €425. MarketingTribune abonnees ontvangen €100 korting.

 

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kunt je aanmelden door hier te klikken, je wordt dan doorgelinkt naar onze aanmeldpagina om een kaartje te kopen.

 

Is er een speciale prijs voor een groep?

Wanneer je voor een groep wilt boeken, neem dan even contact op met Roos Houwer via events@bbp.nl

 

Hoe ontvang ik het toegangsticket?

Het toegangsticket wordt per e-mail een paar dagen voor het Branded Content Event naar je toegestuurd. Heb je hem niet ontvangen? Controleer dan eerst je spam.

 

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen

Controleer als eerste de spamfolder in je e-mail inbox. Is de e-mail daar niet ingekomen? Stuur Roos Houwer dan even een mailtje via events@bbp.nl, dan zorgen wij dat de mail nogmaals naar je wordt toegestuurd.

 

Ik wil mijn ticket op naam van iemand anders zetten, hoe kan ik dit doen?

Je kunt ten alle tijden je ticket op naam van iemand anders zetten wanneer je zelf niet in de gelegenheid bent. Stuur hiervoor een mail naar events@bbp.nl. Geef daarbij de volgende informatie: voor- en achternaam van degene die het ticket overneemt & e-mail adres.

 

Moet ik mijn ticket uitgeprint meenemen op de dag zelf?

Je hoeft jouw registratiebevestiging niet geprint mee te nemen. Je kunt deze ook op een mobiel apparaat tonen bij binnenkomst.

 

Helaas moet ik mijn aanmelding annuleren, hoe doe ik dat?

Kun je onverhoopt niet komen, annuleer dan schriftelijk (e-mail) vóór 17 april 2023. Wij zullen hiervoor (bij betaalde kaarten) € 100,- (excl. BTW) administratiekosten in rekening brengen. Na 9 mei is het niet meer mogelijk te annuleren en brengen wij het volledige bedrag in rekening. Bij verhindering kun je altijd iemand anders in jouw plaats laten gaan. Je dient dit wel voortijdig schriftelijk te melden aan de klantenservice van BBP Media: events@bbp.nl.

 

Wat is de opbouw van het programma?

Het sprekersprogramma loopt van 09:40 tot 17:00. Tussendoor en na afloop zijn er een aantal catering- en netwerkmomenten. Kijk hier voor het volledige programma.

 

Wordt er een maaltijd aangeboden gedurende het event?

Ja, we verzorgen een uitgebreide lunch en borrel. Ook zijn er gedurende het event dranken beschikbaar en inbegrepen in de ticketprijs. Heb je dieetwensen waar wij rekening mee moeten houden? Geef dit dan 2 weken vóór aanvang van het event door. Uiteraard houden wij rekening met voldoende vegetarische opties.

 

Waar kan ik het beste parkeren

Wij adviseren zo veel mogelijk met het OV te komen vanwege de beperkte parkeergelegenheid. Parkeren kan op één van de 700 gratis parkeerplaatsen. Professionele parkeerbegeleiding ontvangt je, zodat parkeren soepel verloopt en jij onbezorgd aan de dag kan beginnen.

 

Ik kom met het OV, wat is de beste route?

Neem de trein naar station Maarssen, hier stoppen treinen uit Amsterdam en Utrecht. Actuele routeinformatie vind je op www.9292ov.nl. Je bereikt DeFabrique in 15 minuten lopen, er zijn op station Maarssen ook OV fietsen beschikbaar. Er rijden tevens gratis pendelbussen van en naar station Maarssen tussen 7.30 uur en 18.30 uur (om de 15 minuten) richting DeFabrique. Neem hiervoor vanaf station Maarssen de uitgang Kanaalzijde.