Eerste sprekers Branded Content Event 2020 bekend

De eerste sprekers van Branded Content Event 2020 zijn inmiddels bekendgemaakt. Op donderdag 6 februari geven onder meer Huib van Bockel (NS) en Mike Blake-Crawford acte de présence in de Amsterdome.

Het thema dit jaar: make content great again! Content marketing is de hype voorbij en maakt deel uit van nagenoeg elk uitgekiend marketingplan. Marketing = content, zou je kunnen zeggen, gezien de vele vormen en mogelijkheden. Long form content, branded content, snackable content, hub content, native content, influencer content en voice content. De grote vraag is echter: hoe kwalitatief is deze tsunami aan content?

Dagvoorzitter is Ronnie Overgoor. Ook dit jaar is er een B2B-track opgezet in samenwerking met FD Mediagroep Effect. Dit programma overlapt deels met het reguliere programma, maar heeft daarnaast een aantal sessies die zich volledig richten op B2B-contentmarketing.

De volgende sprekers staan geprogrammeerd:

Huib van Bockel – Founder bij Tenzing Natural Energy
Van Bockel is de oprichter van Tenzing, een 100% natuurlijke energie drank, en voormalig hoofd marketing bij Red Bull Europa. Hij wordt gezien als één van de pioneers door de gedachte dat merken zich meer zouden moeten gedragen als uitgevers dan als traditionele marketeers. Huib deelt tijdens deze sessie hoe belangrijk het is content te creeren met goede, boeiende verhalen.

Mike Blake-Crawford – Strategy Director bij Social Chain
Met meer dan 8 jaar bureau-ervaring en 6 jaar gespecialiseerd in sociale media, heeft Mike in eerdere functies bekroonde sociale strategieën ontwikkeld. Tijdens BCE20 geeft Mike zijn visie op de toekomst van content.

Simone Krouwer – PhD Candidate bij University of Antwerp
Haar onderzoek richt zich voornamelijk op native advertising: advertenties die dezelfde vorm hebben als de redactionele content op een website. Simone Krouwer verricht aan Universiteit Antwerpen onderzoek naar deze groeiende advertentievorm en deelt de belangrijkste onderzoeksinzichten, tips en tricks.

Early bird tickets zijn alleen deze week nog hier te bemachtigen!

 

Houd me op de hoogte