Eerste sprekers Branded Content Event 2019 bekend

Branded Content Event

De eerste sprekers van Branded Content Event 2019 zijn zojuist bekendgemaakt. Op donderdag 31 januari geven onder meer Marieke Nijhoff (NS) en filosoof Paul Smit acte de présence in DeFabrique te Utrecht.

Het thema dit jaar: the evolution of content. In elke evolutie is sprake van strijd. Wie is de beste? Juist op het gebied van contentmarketing is het zaak top of mind te worden en blijven. Dagvoorzitter is Ronnie Overgoor. Nieuw dit jaar is de B2B-track opgezet in samenwerking met FD Mediagroep Effect. Dit programma overlapt deels met het reguliere programma, maar heeft daarnaast een aantal sessies die zich volledig richten op B2B-contentmarketing.

De volgende sprekers staan geprogrammeerd:

Marieke Nijhoff (hoofd marketingcommunicatie NS)

Afgelopen jaar ontwikkelde NS een nieuwe contentmarketing strategie, waarmee álle marktsegmenten bediend worden. Van de zakelijke reiziger, tot de reiziger die een dagje uit wil in eigen land en de reiziger die zijn blik richt op buitenlandse bestemmingen.

Paul Smit (filosoof en cabaretier)

In marketing en communicatie draait alles om de beïnvloeding van gedrag van mensen. Hoe ontwikkel je content die raakt en daadwerkelijk ons gedrag beïnvloedt? Smit deelt de belangrijkste principes van veranderkunde met ons, laat ons zien welke types brein er bestaan en maakt duidelijk dat het belangrijk is om content aan te laten sluiten bij verschillende karakter typeringen van doelgroepen.

Silvia de Leeuw (marketing manager BMW)

De Leeuw gaat de traditionele live pitch verzorgen. Na een korte briefing door BMW zullen de geselecteerde mediapartijen elk tien minuten krijgen om hun branded content concept voor het merk BMW live op het podium te pitchen.

Eva van Reijmersdal (docent UvA)

Van Reijmersdal neemt de bezoeker mee in de evolutie van het wetenschappelijk onderzoek naar branded content van de afgelopen zes jaar. Zij presenteert nieuwe inzichten onder andere op het gebied van influencer marketing en sponsorvermeldingen.

Early bird tickets zijn alleen deze week nog hier te bemachtigen!

Houd me op de hoogte