Cathelijn heeft een achtergrond in neurowetenschappen. Zij is dagelijks bezig om consumentengedrag beter te begrijpen. Door de klantvraag én de stem van de consument centraal te zetten worden marketing vraagstukken op het gebied van creaties en merkstrategie van pragmatische sturing voorzien. Belangrijk hierin vindt zij om te zoeken naar verdieping, niet alleen in de data, maar ook in vernieuwende vraagstukken en methodes. Deze nieuwsgierigheid uit zich - naast een passie voor avontuurlijke reizen – bijvoorbeeld in het pionieren in onderzoek naar Branded Content.

 

De gouden combinatie voor merkgroei; Branded Content en televisiecommercials

Hoe verover jij een plekje in het associatieve brein van de consument? Deze vraag houdt menig marketeer dagelijks bezig, maar het antwoord is niet simpel. Wij onderzochten het voor je, door de werking van branded content en traditionele advertising in kaart te brengen. Hoe? Met een kijkje door de ogen van de consument.

Deze sessie gaat dieper in op de effecten op mentale beschikbaarheid van adverteerders. We bieden niet alleen inzicht in het belang van de fit tussen de adverteerder en TV programma’s, maar ook de combinatie- en volgorde-effecten van Branded Content en televisiecommercials. Zo bieden we pragmatische tips om jouw merk te laten groeien.