Sophie Carin

Caren Wassink
Directeur B2B bij LINDA.

Caren is als directeur B2B bij LINDA. onder andere verantwoordelijk voor LINDA.het bureau en sales. Een uitdagende combinatie van commercie en creatie. Bij LINDA. het bureau helpen we merken met aandacht en conversie. Dit door creatieve en effectieve campagnes te ontwikkelen. Altijd met lef en liefde door de makers van LINDA. LINDA. bestaat dit najaar 16 jaar en inmiddels is het merk uitgegroeid van magazine tot vooruitstrevend crossmedia bedrijf. Sinds maart 2019 valt LINDA. onder Talpa Network. Samen hebben ze de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.

Sophie Lamkin
Sales Manager bij LINDA.

Sophie is als Sales Manager bij LINDA. onder andere verantwoordelijk voor het accountteam binnen de sales afdeling waarin ze samen met LINDA.het bureau en project managament mooie en succesvolle samenwerkingen aangaan met partners. Van een vliegtuig vol LINDA. lezeressen naar Milaan met TUI, tot gepersonaliseerde naamtruien met WE. Sophie werkt ruim 13 jaar in de media ensales, waarbij de laatste 5 jaar voor LINDA. – volgens Sophie het leukste mediamerk van Nederland!

Onze sessie

Het netwerkeffect: Hoe groter hoe beter, of zit dat toch anders?

LINDA. is sinds 1 jaar onderdeel van Talpa Netwerk.  En het mooie is: samen bereiken we per maand meer dan 84% van alle vrouwen van Nederland. Op het juiste moment, met relevante (branded) content.

Een goede basis om het Talpa Vrouwen Netwerk op te zetten. Maar dan ben je er nog niet, want mooie merken + een groot bereik = nog geen netwerk.  Zonder wrijving geen glans, een verhaal over het bouwen aan een netwerk met vallen en opstaan. Eerlijk, herkenbaar en inspirerend. Denk jij dat je het altijd beter weet? Dan ben jij vast de grote winnaar van onze grote kleine branded content quiz.

Terug naar het programma.

Bestel je ticket