Talpa Radio

Talpa Radio

Talpa Radio

Wij zijn Talpa Radio. Het grootste en meest toonaangevende muziek entertainment bedrijf van Nederland. We zijn de radioheads en music maniacs. De moodmanagers en gangmakers die via de oren de weg zoeken naar onze luisteraars hun hart en ziel. We jagen hun stemmingen en emoties aan waardoor we het gevoel versterken dat ze aan-staan en leven! Dát is de magie van onze sound waarmee we hun leven verrijken. Met 538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica, bereiken en beraken we wekelijks meer dan 7 miljoen mensen. We zijn er altijd en overal; offline én online, on air én on-demand.

BrandDeli

BrandDeli

Wij zijn BrandDeli. Wij zijn de plek waar mensen en merken bij elkaar komen. Ons portfolio bestaat uit mooie, sterke wereldmerken. Op zichzelf staande zenders met elk een eigen doelgroep. Met specifieke fans, die bij ons precies krijgen wat ze zoeken. Samen zorgen deze merken voor een ongekend groot bereik.

Clipit

clipit logo 90

Clipit brengt in kaart wat er over organisaties, campagnes en producten wordt geschreven binnen online en social media, print media en radio & TV. Onze tool geeft eenvoudig inzicht in volumes, trends, sentiment en de impact van de geschreven content. Professionele media analisten zorgen ervoor dat alles moeiteloos voor jou verloopt, van monitoring tot rapportage. Zo heeft elk bedrijf snel inzicht in de media prestaties van zijn merk.

Benieuwd? Je leest meer over media monitoring op www.clipit.nl!

de Persgroep

Persgroep

De Persgroep Nederland is een toonaangevende en ambitieuze uitgever op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, inspiratie, werk en ontspanning, met passie voor media. En bovenal passie voor onze lezers en website bezoekers.

AD, de Volkskrant, Trouw en Het Parool vormen de sterke nieuwsmerken van de Persgroep Nederland en bepalen mede het maatschappelijke en politieke debat. De Persgroep Nederland is tevens uitgever van unieke websites op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, te weten NationaleVacaturebank.nl en Intermediair.nl. Ook de websites Tweakers.net, Carsom.nl en niet te vergeten dé autosite van Nederland, Autotrack.nl, vallen onder het portfolio van de Persgroep. Met Q-music is de Persgroep ook actief op de radio.

Endemol

ESB Wordmark RGB Black


Endemol Beyond is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en distribueren van ‘made for web’ video content. Met een creatief concept- en productieteam worden producties en formats gerealiseerd voor populaire video platformen als youtube, RTL XL en MSN en wordt samengewerkt met de meest invloedrijke en getalenteerde influencers met verschillende disciplines. Samen brengen we storytelling naar een hoger level in premium producties die geoptimaliseerd zijn voor de verschillende videoplatformen.

Endemol Beyond Nederland maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van Endemol Shine. Dat netwerk bestaat uit meer dan 750 youtube kanalen en genereert meer dan 1,5 miljard views per maand op onder andere succesvolle online formats zoals ICON en Legends of Gaming.

Lemon Scented Tea

lst logo 400x400

Wij zijn Lemon Scented Tea, het creatieve communicatiebureau gespecialiseerd in Storytelling. Ons portfolio is divers, maar alle campagnes en content die wij maken werken vanuit hetzelfde storytellingprincipe: een merkverhaal gebaseerd op een conflict. Wij gebruiken de kracht van het conflict om mensen te bewegen, bedrijven te transformeren en spanning te brengen in campagnes en content. Wij werken onder andere samen met Nuon, Delta Lloyd, Royal Canin, Vodafone, Coca-Cola & InterContinental Hotels Group.

 

 

MPG.

MPG logo

MPG. is een strategisch & crossmedia, full service, contentmarketingbureau. Het bureau is al 40 jaar marktleider in het ontwikkelen van merk, communicatie - en contentstrategiën, contentplatformen en content en de verspreiding van content via relevante touchpoints. MPG. werkt voor A-merken en de grotere instellingen zoals onder andere Ahold, FNV, UWV, Intersport, Staatsbosbeheer en ABN Amro.

RTL

rtl logo nieuw
Van eigen series en nieuws tot sport en films, van live shows en digitale platforms tot online streamen: elke dag brengen we jouw doelgroep het beste entertainment en het nieuws van morgen. Met onze TV-zenders en themakanalen hebben we het marktleiderschap op de Nederlandse televisiemarkt in handen. Dankzij onze digitale activiteiten zoals RTL MCN, RTL XL, Buienradar, Videoland en RTL Nieuws zijn we ook op de digitale markt uitgegroeid tot één van de grootste spelers. Bij RTL Live Entertainment draait alles om het bedenken en creëren van unieke events. En ten slotte is er RTL Ventures; de innovatieve tak die ons in direct contact brengt met de consument. Vanuit ons hart, op alle schermen. Kom naar RTL ..EN ONTDEK een wereld aan mogelijkheden om te adverteren op onze platformen. Kijk voor meer informatie op www.adverterenbijrtl.nl.

Sanoma/SBS

SanomaSBS light blue

Sanoma/SBS

‘Gamechanger’ zijn is een uitdagende propositie. Een uitdaging die Sanoma | SBS als grootste, meest veelzijdige mediabedrijf van Nederland dagelijks voor adverteerders en partners aangaat. Uiteraard met het totale portfolio van televisiezenders, tijdschriften, events, customer media, e-commerce, sites en apps. En met succes. Door in te zetten op aanwezig talent en effectief gebruik te maken van ons unieke media portfolio, weten we de markt continu te verassen. Bouwend op actuele kansen, gebaseerd op ideeën die verder reiken. Sanoma | SBS – Get the world.

TMG

TMG 150x60

TMG heeft per dag verschillende touchpoints met consumenten. Zo’n 7 miljoen verschillende Nederlanders bedienen we per dag met onze media middels de verschillende platforms en devices. Onze merken bepalen het gesprek van de dag en bieden elke dag weer, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar, relevante content op het gebied van Nieuws, Lifestyle, Sport, Vrouw, Leisure en Automotive via het middel van hun keuze.

De sterke merken van TMG stellen u in staat altijd de juiste doelgroep te bereiken en communicatiedoelstellingen te halen. Onze crossmediale kracht is enorm, ons bereik is groot, maar tegelijk ook bijzonder selectief in de door u gewenste doelgroepen. We zijn trots op onze positie in de markt en bouwen er elke dag aan verder. Met o.a. de (regionale) dag- en huis-aan-huisbladen van Holland Media Combinatie, De Telegraaf, Metro en ons digitale netwerk zijn we de grootste nieuwsuitgever van Nederland.

Universal Music Group & Brands

UniversalMusic

Universal Music Group (UMG) is ‘s werelds grootste muziekmaatschappij en vertegenwoordigt de muziekrechten van vele nationale en internationale top artiesten. Binnen UMG is Universal Music Group & Brands hét loket voor marketeers, media- en reclamebureaus. De afdeling opereert als een in-house bureau en kan zowel concept, creatie als productie verzorgen voor uiteenlopende brand partnerships.

Kijk voor meer informatie op:
www.brandpartnerships.nl
www.universalmusic.nl

Voetbal International

VI logo

Voetbal International staat midden in het voetbal. Dit doen we 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuws, achtergronden en vermaak om de voetballiefhebber te informeren en amuseren over de belangrijkste bijzaak in het leven, voetbal!

Met ons netwerk en expertise binnen de voetbalwereld doen wij dit op geheel eigenwijze. Wij maken interviews, achtergrondverhalen, reportages en brengen het laatste nieuws. Betrouwbaar, objectief en onafhankelijk. Zowel digitaal als via ons magazine. In boekvorm of als video-item. Voor alle leeftijdsgroepen en de wijze waarop zij onze voetbalcontent willen consumeren.

Bij Voetbal International staat de voetbalbeleving centraal en belichten wij zoveel meer dan die 90 minuten. 

Interesse in sponsoring?

Heeft u interesse om als sponsor verbonden te zijn aan het Branded Content Event? U kunt de mogelijkheden bespreken met:

Jeffrey Figaroa (Account Manager)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0348 485 085

Peter van Balsfoort (Commercieel Directeur)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0348 485 085